Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Brazil for Rhino

- uusi standardi renderöinnille!

Brazil 2.0 for Rhinon ovat kehitäneet yhteistyössä Robert McNeel Associates ja SplutterFish, LLC.
Brazil on renderöinnin aatelia: korkealuokkainen, joustava ja supernopea.
Brazil toimi aikanaan keskeisenä instrumenttina 3D Studio Maxin nousussa vakavasti otettavaksi CG-työkaluksi.

Viimeisin Brazil-teknologia on nyt saatavissa Rhinolle!SplutterFish on perinteisesti tehnyt kehitystyötään studio-ympäristössä ja Brazil-teknologiaa on menestyksellisesti käytetty useissa filmeissä ja muissa ammattilaisprojekteissa. Mm. tästä johtuen tuotteen kehittäjät ovat vakuuttuneet siitä, että kuvasuunnittelun ammattilaiset hyötyvät uuden teknologian tarjoamista lisätyökaluista sekä siitä toimivuudesta, joka käyttäjien vaatimuksiin nojaten on sisällytetty Braziliin.

Korkein laatu
Loputtomasti voisi kirjoittaa siitä, miten arvokasta on saada käyttää korkealaatuista ohjelmistoa sekä siitä, miten Brazilin teknologia antaa taiteilijoille ja muille suunnittelun ammattilaisille mahdollisuuden luoda fantastisen laadukkaita kuvia. Kuitenkin viimekädessä kuvat ja työ puhuvat puolestaan. Parhaiten pääset perille saavutettavasta laadusta itse kokeilemalla sekä tutustumalla galleriaan.
Galleria

Joustavuus
Brazil on taiteilijoiden ja ammattimaisten suunnittelijoiden sekä studioiden ykkösvalinta renderöinnille riippumatta siitä, onko tavoitteena filmilaatuisen renderöintityön tuottaminen, arkkitehdin tai insinöörin visualisointi vaiko 3D taiteilijatyyppinen ilmaisu.

Brazil 2.0 auttaa saavuttamaan tyyliltään millaisen tahansa renderöintityön ilman ylimääräisiä työvaiheita eri ohjelmien sovittamiseksi yhteen, sillä se on vartavasten suunniteltu toimimaan yhdessä juuri Rhinon kanssa.


Työn sujuvaksi Brazililla
Brazil on lyömätön, joustava ja sen käyttäjäystävälliset työkalut ovat eittämättä nopeimmat ja helpoimmat markkinoilla. Sujuva ja tehokas kuvien käsittely sekä muuttaminen säästää kallista työaikaa ja Brazilin toimivuus mahdollistaa tehokkuuden ylläpitämisen säästämällä aikaa. Mikään ei syö tehokkutta, kuten taistelu toimimattomien tai heikkojen työkalujen parissa.

Riman kohotus
SplutterFish ja McNeel molemmat tietävät ja ymmärtävät, että renderöinti on avaintoiminto useille heidän asiakaskunnastaan. He ymmärtävät myös, että renderöinti merkitsee käyttäjille paljon enemmän kuin vain uuden plug-in -ohjelman asentamista.

Renderöinti on laadun hakemista, se on prosessi, jolla taitelijat ja suunnittelijat luovat kuviaan. Suuri merkitys on myös sillä, miten hyvin heidän käyttämänsä ohjelmisto sopii yhteen studion muiden ohjelmien ja työkalujen kanssa. Brazil 2.0 on luotu näiden tarpeiden pohjalta. Kuten sanottu, Brazil asettaa riman korkealle ja osoittaa jälleen johtoasemansa renderöinnin ruokaketjussa.

Rhinocenter ja Brazil
Rhinocenterillä on aivan ainutlaatuinen kokemuspohja Brazilista -
Brazil 2.0 for Rhinon kehitystyö tehtiin sekä sen maailmanlaajuinen tuotetuki tapahtuu Turun toimistostamme käsin!

Tervetuloa kokeilemaan ilmaista demoversiota!
Jos tulee kysyttävää, ottakaa yhteyttä. Autamme mielellämme!

Lataa täältä Brazil for Rhino demo-versio ilmaiseksi.

Hyödyllistä tietoa