Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

GDPR Privacy Notice

GDPR Tietosuoja

Rekisterinpitäjä: Le Bihan Enterprises Oy, Käsityöläiskatu 4A, 20100 Turku.

Keräämme ainoastaan tietoja jotka annat meille itsestäsi. Emme kerää sijaintiin perustuvia tietoja.Tiedot jotka sinulta saamme ovat yleensä nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Mihin käytämme tietojasi

Tarvitsemme perustiedot sinusta jotta voimme palvella sinua niissä perustehtävissä joitatarjoamme sinulle yrityksemme kautta. Näihin kuuluvat mm. tilauksesi toimitus, software ja tukisekä muut asiantuntijapalvelut. Emme kerää mitään muuta tietoa sinusta kuin sen, minkätarvitsemme näiden toimintojen suorittamiseen.

Mitä teemme tiedoillasi

Kaikki henkilötiedot käsitellään henkilökuntamme toimesta Suomessa sekä ammattimaistenkirjanpitäjiemme sekä tilintarkastajiemme toimesta lainmukaiseen kirjanpitoon liittyen. Tämä tietosijaitsee suojatuilla tietokoneilla. Tietojen kulkuun käytämme Google cloud sähköpostijärjestelmää.Serverimme sijaitsevat niin EU:n sisä- kuin ulkopuolellakin. Kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyähenkilötietoihisi ellei laki määrää niihin pääsyä.Kuinka kauan säilytämme tietosiSäilytämme tietosi niin kauan kuin kulloinenkin laki määrää. Sen jälkeen tietosi tuhotaan turvallisesti.

Mitkä ovat oikeutesi

Jos epäilet että meillä on sinusta virheellisiä tietoja ja haluat ne korjata tai jos tahdot nähdä mitätietoja meillä sinusta on tai tahdot että hävitämme tietosi järjestelmästämme, voit ottaa meihinyhteyttä ja pyytää kyseistä toimitusta. Jos tahdot valittaa siitä miten käsittelemme tietojasi, voitottaa meihin yhteyttä ja tutkimme asian
complaints@rhinocenter.fi

Ellet ole tyytyväinen vastaukseemme tai uskot että emme käsittele henkilötietojasi lain mukaisesti,voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistoon http://www.tietosuoja.fi


Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste